MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Avatar (2009)Sett Lørdag, 11. August 2012Lånt Blu-Ray

Oppfinnsom og veldig visuell, vakkert fargelagt og med mange fine detaljer. Kanskje litt vel animert til tider. Det største problemet er historien som tidvis er komplett idiotisk, full av arketypiske yrkessoldater der krig er første og eneste løsning på alle verdens problemer. Hadde man erstattet krigsfilm-aspektet med noe mer interessant, og forsåvidt kanskje også fjernet hele avatar-konseptet i utgangspunktet, kunne denne filmen kommet langt bedre u. Oppfinnsomhet og underholdningsverdi redder den likvel delvis. Sterk treer. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
1
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2013
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9

TILFELDIGE TOPPFILMER