MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
The Searchers (1956)Sett Fredag, 18. Mai 2012Blu-Ray

Flott åpningsbilde, flott avslutningsbilde. Fantastisk amerikansk natur som i western-filmer ellers, men her kommer den kanskje spesielt godt frem. Fine farger og fint filmet, selv om jeg gjerne skulle sett at bildet var bredere. Imponerende bildekvalitet i 1080p. Noe teatralsk skuespill selv for tiden den ble laget, og litt utdatert filmmusikk. Svak femmer. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
1
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2013
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9

TILFELDIGE TOPPFILMER
TILFELDIGE BUNNFILMER