MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Politist, adjectiv (2009)Sett Lørdag, 11. Februar 2012Lånt DVD

En satirisk fortelling om hvordan loven skal følges til punkt og prikke, eller mer presist om en student som bryter loven ved å røyke en tjall og alt politiarbeidet som følger deretter i form av spaning, etterforskning og rapportskrivning. Ekstremt langsomt fortalt, med lange takninger og få klipp. Likevel oppleves den ikke direkte langsom, heller som et utsnitt av hverdagslivet til hovedpersonen - og livet er langsomt i virkeligheten. Det er ikke ofte man ser operative gjøremål og stategiske uenigheter blant politifolk ende opp i en samtale om semantikk... Overraskende bra med solid skuespill.[1]
 Petter Sevaldsen  
1
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2013
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9

TILFELDIGE TOPPFILMER