MEDLEMSINFO

TIM DECAY

timdecay
Joinet 16.08.2011
2 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Som en full sjømann.
Escape from Alcatraz (1979)Sett Torsdag, 29. November 2012Digitalt Format
 Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Henry & June (1990)Sett Lørdag, 30. Juni 2012DVD

Filmen handler om forfatterne Anais Nin og Henry Miller.

Mye naken hud, og to av favorittene til Tarantino figurer i de kvinnelige hovedrollene. Uma Thurman og Maria de Medeiros (hun som spilte kjæresten til bokseren Butch i Pulp Fiction). Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
The Player (1992)Sett Lørdag, 23. Juni 2012DVD

Filmen handler om en "studio executive" spilt av Tim Robbins (han som spilte hovedrollen i Frihetens Regn), som hvert år blir pitchet 50 000 forslag til ting som kan bli film, hvorpå han skal foreslå 12 stykker til studioet sitt.. det er ihvertfall hans forklaring på hvorfor mange synes han er en drittsekk, og hvorfor han får mange fiender.

En dag dukker det opp et postkort fra en forbanna forfatter, hvor det står at han er en dø mann. Flere og flere dukker opp, og etterhvert som dødstruslene begynner å tårne seg opp, bestemmer Griffin Mill (denne studio executiven) for å finne ut hvem det er, og forsøke å ordne opp i sakene.

En morsom sak, er at Jeremy Piven (han som spilte Ari Gold i Entourage) dukker opp som guide på studiet, i en liten rolle - hovedpersonen i denne filmen er en slik Ari Gold fyr.

Andre morsomme skuespillere som dukker opp, er f.eks. Whoopi Goldberg.

Alt i alt en helt ok film. En av de bedre tingene med den, er hvordan den som f.eks. i åpningscenen går fra samtale til samtale, nesten som en flue som setter seg på skulderen til en person, snart en annen. Det er med på å gi et bilde av miljøet filmen beskriver. Og kanskje er det der filmen er best. Etterhvert utvikler det seg til det rene krimdrama - der mannen som leter etter de dramatiske manuskriptene han kan lage film av, selv havner i sitt eget drama.

Helt ok film, uten de store höydarane. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
1
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2011
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 320
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 4.5