MEDLEMSINFO

TIM DECAY

timdecay
Joinet 16.08.2011
2 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Som en full sjømann.
Kingdom of Heaven (2005)Sett Fredag, 18. Mai 2012DVD

Kingdom of heaven er ingen stor film, men man kan i det minste spille six degrees of Kevin Bacon med den. Six degrees of Kevin Bacon er et slags triviaspill, der ideen bak er at man kan knytte Kevin Bacon til hvem som helst i Hollywood, innen 6 steg.

6 degrees of Kevin Bacon

Ridley Scott (regissør Kingdom of Heaven)

1. Regissør (Ridley Scott) – Regisserte Matchsitck Men (2003) hvor Nicolas Cage og Sam Rockwell hadde hovedrollene. 2. Sam Rockwell spilte rollen som James Reston, Jr., i FROST/NIXON (2008) (en amerikansk forfatter og journalist som er med på å forberede intervjuet med Nixon). I samme film spilt Kevin Bacon rollen som Jack Brennan, en marineoffiser som er en slags rådgiver for Nixon. Altså two degrees of Kevin Bacon. (Ridley har jobbet med Rockwell som har jobbet med Kevin Bacon.)

Orlando Bloom (hovedrollen i Kingdom of Heaven).

1. Orlando Bloom spilte Legolas i “The Lord of the rings”, hvor Brad Dourif spilte Grima Wormtounge. 2. Brad Dourif spilte i “Murder in the first” (1995) med Kevin Bacon. Altså 2 degrees of Kevin Bacon.

William Monahan (writer of Kingdom of Heaven)

1.William Monahan skrev The Departed (2006). 2. Jack Nicholson spilte en av hovedrollene i den filmen, Nicholsen var med i Gjøkeredet sammen med Brad Dourif (Billy Bibbit). Brad Dourif spilte i “Murder in te first” med Kevin Bacon. Altså tre grader med Kevin Bacon.

og sånn går no dagan. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
1
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2011
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 320
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 4.5

TILFELDIGE BUNNFILMER