MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Open Water (2003)Sett Fredag, 3. Juni 2005Lånt DVD

Utrolig kjedelig bildekomposisjon, uengasjerende klipping, teknisk svak (automatisk eksponering for eksempel) og et uheldig klipp der vi ser kanten av båten gjør denne filmen uinteressant. Filmen er ingen storproduksjon, og bærer dessverre litt for mye preg av det. Ideen i seg selv er dog ikke så verst. Men den kunne vært gjort så mye mer ut av. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2014
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9

TILFELDIGE TOPPFILMER
TILFELDIGE BUNNFILMER