MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
The Green Slime (1968)Sett Fredag, 10. Juni 2005TCM

Alt Tittel:After the Destruction of Space Station Gamma: Big Military Operation
Regissør:Kinji Fukasaku
Skuespillere:Robert Horton, Luciana Paluzzi, Richard Jaeckel, Bud Widom, Ted Gunther
Nasjonalitet:USA (Nord-Amerika)

Denne må ha vært dårlig selv da den ble laget. Hyppig bruk av usedvanlig dårlige miniatyrmodeller får en til å undre om filmen kanskje hadde blitt bedre som dukkefilm. Er tidvis ganske morsom, høydepunkt når monsterne kommer - og det mest skremmende med disse er de enormt plagsomme lydene de lager. Funky og energisk tittelmusikk - som riktignok passer rimelig dårlig til filmen. Humoren redder filmen fra eneren, selv om den altså fremdeles er ekstremt dårlig.[1]
 Tim DeCay  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2014
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9

TILFELDIGE TOPPFILMER