MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Schpaaa (1998)Sett Torsdag, 7. Juli 2005NRK

Ikke bra. Poppe gjør et godt forsøk på en dramatisk film, men kommer ikke i mål. Historien er tynn og lite plausibel, og klarer ikke å engasjere. Tidvis små-interessant, men ellers utvannet. Skuespill under snittet, selv for de yngre deltakerne - men rikignok varierer prestasjonene blant de yngre deltakerne mye. Bruk av norsk musikk virker nærmest promoterende; det virker overhodet ikke sannsynlig at hovedpersonen hører på Lene Marlin. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2013
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9

TILFELDIGE TOPPFILMER
TILFELDIGE BUNNFILMER