MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Sin City (2005)Sett Mandag, 18. Juli 2005Kino

Utmerket! Imponerer på alle plan. Perfekt regi og pen klipping. Skuespillet er også utmerket; alle deltakerne glitrer. Flotte bilder, og tidvis noen usedvanlig flotte bilder. Bra tempo hele filmen gjennom, og historien utvikles hele tiden. Tilfredsstillende voldelig og av og til litt humoristisk. Litt uheldig at bilene av og til bærer preg av animasjon, ettersom dette er en tegneserie på film; det er en fin linje mellom tegneserie og tegnefilm. Det skinner nok beskejdent igjennom at dette ikke er en storproduksjon, og at Rodriguez har gjort mesteparten av arbeidet selv. Ellers vanskelig å se noe utover det som skulle telle i filmens disfavør. Det er rett og slett en cinematografisk nytelse. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2014
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9

TILFELDIGE TOPPFILMER
TILFELDIGE BUNNFILMER