MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Apocalypse Now (1979)Sett Søndag, 4. September 2011Blu-Ray

Vi er midt i Vietnamkrigen, en gal oberst har funnet seg til rette i jungelen hvor han har hele lokalbefolkningen som undersåtter, og en ung Martin Sheen spiller kapteinen som har fått i oppdrag å ta knekken på obersten. Først må han imidlertid komme seg gjennom jungelen og overleve det som møter han på veien. Coppola leverer varene på klassisk Coppola-vis, med mange lange scener, fin dialog og uten nevneverdig hastverk med å runde av filmen før det som skal fortelles er fortalt. Fint filmet og med mange ikoniske scener. Alle leverer svært gode prestasjoner, og fortellerstemmen til Sheen er også fin. Morsomt å se flere filmlegender i ung alder. Noe av humoren i filmen, slik som den svært så animerte oberstløytnanten spilt av Robert Duvall, fungerer bra, men jeg er noe usikker på hvor bra. Sterk femmer. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2014
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9