MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Team America: World Police (2004)Sett Søndag, 23. Oktober 2005Lånt DVD

Meget Bra. Mange detaljer og rikelig animerte scener gjør dette til en habil animasjonsfilm, full av inntrykk. Morsom og underholdende. Artig vold og sex. Fint filmet av Matrix-Pope. Grei historiemessig, det er godt at amerikanerne kan gjøre narr av seg selv. For øvrig morsomt at filmen har aldersgrense 12 år i Nederland, 15 år i Norge, 16 år i Tyskland, 18 år i blant annet Canada og Irland, og totalt forbud i Malaysia (noe South Park for øvrig også har der). Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2014
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9

TILFELDIGE TOPPFILMER