MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Red Rock West (1993)Sett Mandag, 7. November 2005NRK

Bra! Seig film. Fin stemning og topp skuespill holder interessen oppe, selv om historien er høyst utroverdig. Cage, Hopper og J.T. Walsh er kule som bare det. Musikken som hele tiden snegler seg gjennom i bakgrunnen, skuespillet, dialekten og den skitne scenografien er med på å skape den flotte stemningen. Ja, jeg faller igjen for fristelsen: en femmer, selv om det er en svak femmer. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2014
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9

TILFELDIGE BUNNFILMER