MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Scream 4 (2011)Sett Tirsdag, 27. Desember 2011Blu-Ray

Scream var på mange måter en original film, og selv om også den hadde problemer med historien og skuespillet, var det en akseptabelt underholdende film. Scream 4 er som forventet en smørje uten like, og oppleves nærmest som en parodi på seg selv, i en merkelig metakontekst. Skuespill og historie er temmelig tynnslitt, men tro til sjangeren er iallefall en del av skuespillere fine å se på. Det kan virke som Craven har gått tom for pengene han tjente på Scream, og i fyllerus og med dårlig tid smeltet i hop en ny film her for å fylle opp lommeboken igjen. Ett poeng for at filmen ikke falt fra hverandre i blu-ray spilleren, og ett poeng for at skuespillere er fine å se på.[1]
 Petter Sevaldsen  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2014
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9