MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
L.A. Confidential (1997)Sett Lørdag, 26. November 2011Blu-Ray

Meget bra historie om flere drap på en lokal café og etterforskningen som følger, hvor det etterhvert blir klart at alt tilsynelatende ikke er som man først skulle tro. Dyktig fortalt og solid gjennomført. Glimrende skuespill med bra rollebesetning. Fin musikk og flott filming. Klippingen er også bra, men ikke like presis som resten av filmen (det er noen få uheldige, men ikke kritiske, klipp underveis). Filmen har en fin atmosfære, som også fremheves av lydsporet. En perle som tåler å bli sett flere ganger. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2014
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9

TILFELDIGE BUNNFILMER