MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
2 Fast 2 Furious (2003)Sett Lørdag, 7. Januar 2012Blu-Ray

Bortsett fra lydsporet har denne oppfølgeren samme svakheter som eneren. Den er kanskje (dessverre i dette tilfellet) noe mer klassisk actiofilm enn eneren, og mangler også noe av underholdningselementet den første hadde mot slutten av filmen. Eva Mendes er sizzling hot, muligens verd en helt karakter alene, og et par klassiske biler underveis er også et fint tilskudd. Likevel må denne være å regne for seriens dårligste. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2014
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9