MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Battle Los Angeles (2011)Sett Lørdag, 11. Februar 2012Blu-Ray

Hva kan man si om en film som denne, annet enn at den er åpenbart dårlig på alle måter? At den pill råtten, kanskje. Verden er helt plutselig og uten forvarsel under angrep fra utenomjordiske skapninger. Hvorfor og hva slags skapninger som angriper er helt uinteressant, her handler alt om krigen som utkjempes, som for øvrig utkjempes av verdens beste krigere: amerikanske marinesoldater. Dryppvåt av klissete patriotisme og gjennomført helt i følge boka med tradisjonelle heltekarakterer og tvers igjennom håpløs dialog. De utenomjordiske vesenene vi aldri blir kjent med er ikke videre bra animert, og artilleriet deres ser ut som forvokst fyrverkeri; sistnevnte forsåvidt en litt artig effekt og i all oppriktighet grunnen til at jeg ble nysgjerrig på denne smørja av en film til å begynne med. Men klarer effektene alene å gi filmen noen verdi overhodet? Nei. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2014
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9

TILFELDIGE TOPPFILMER