MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Amadeus (1984)Sett Lørdag, 21. April 2012Blu-Ray

Dette kostymedramaet fra 1700-tallet om Mozarts virke frem til hans tidlige død i 1791 er underholdende, godt fortalt og kanskje mer fylt med humor enn realisme, selv om mange av de tekniske detaljene er på plass. Flotte kulisser og brukbart filmet, selv om jeg kanskje savnet enda mer dynamikk i bildene. Dyktige skuespillere gir karakterene liv, spesielt livsglade Mozart selv, men også de andre hovedkarakterene kommer godt frem: den utspekulerte og sinnsyke hoffkomponisten Salieri, den kledelig sympatiske men også veldig usikre og famlende keiseren og naturligvis den lekne og vakre konen til Mozart, Constanze. Latteren til Mozart slik den er fremstilt her er heller ikke helt ubetydelig. Bravissimo![2]
 Petter Sevaldsen
Tim DeCay  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2013
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9