MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
The Change-Up (2011)Sett Søndag, 11. Mars 2012Blu-Ray

En fornøyelig, særdeles upretensiøs og underholdende feel-good komedie fra Dobkin, uten tvil en av de bedre rollebytte-filmene jeg har sett. Bateman og Reynolds er perfekt castet for rollene sine, og har begge energien som trengs for å drive fortellingen fremover i riktig tempo. Samspillet mellom dem er helt upåklagelig. Karakterene er veldefinerte, som gjør at rollebyttet spiller seg godt ut, selv om man muligens kunne ha ønsket å bli enda mer kjent med karakterene før byttet. Komedien er tatt helt ut og det er flere glimrende kommentarer underveis. Dialogen kan kanskje for noen oppfattes litt vulgær, men her anser jeg den som helt perfekt. Vurderes som underholdning og får karakter deretter. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2013
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9