MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Crash (2004)Sett Tirsdag, 13. Mars 2012Blu-Ray

Frustrasjonen koker over i dette anspente utsnittet av et kaotisk Los Angeles. Mennesker kræsjer i hverandre, og menneskers liv kræsjer i seg selv. En spesifikk scene holder ikke helt samme nivå som resten (butikkeieren som tar et oppgjør med låsesmeden virker litt vel overspilt). Bra fortalt, fint budskap og fin konklusjon. Skuespillerprestasjonene er brukbare, noen er litt tynne, men Dillon spesielt gjør en solid jobb. Svak femmer. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2013
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9