MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
The Rum Diary (2011)Sett Søndag, 3. Juni 2012Lånt Blu-Ray

Beskjedent underholdende, men for kjedelig og altfor langtekkelig til å lykkes helt. Hadde man kuttet filmen med en halvtime hadde den kommet ut langt bedre. Karakteren til Ribisi er interessant, og ekstrapoeng for et par morsomheter underveis: scenen der begge hovedpersonene sitter i forsetet av bilen og kjører og karakteren til Ribisi som slapper av i stolen med en drink og innspilte taler av Hitler på vinyl. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2014
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9

TILFELDIGE BUNNFILMER