MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Enter the Void (2009)Sett Mandag, 30. April 2012Lånt Blu-Ray

Noé fortsetter den visuelle stilen fra Irréversible, med luftige kameraføringer som er svært så imponerende og solid gjennomført, og bruk av farger og grafikk som er nærmest hypnotiske. Også denne gang starter han filmen mot slutten av historien, men forteller her historien kronologisk med enkelte tilbakeblikk underveis. Visuelt og dramaturgisk relativt utfordrende, mentalt utmattende, ekstremt direkte i fortellerstilen, skitten og kjødelig. Den repetive stilen i lydsporet underbygger på en god måte den urolige og stressende følelsen i filmen. Dyktig klippet sammen av Noé selv, med en imponerende respekt for detaljer. Ekstrapoeng for utholdenhet og originalitet, man ser sjelden filmer som dette. For øvrig en fantastisk scene i begynnelsen av filmen, og fengende bruk av vidvinkel mot slutten.[1]
 Petter Sevaldsen  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2013
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9

TILFELDIGE TOPPFILMER