MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
The Sting (1973)Sett Lørdag, 23. Juni 2012Blu-Ray

Svært underholdende film om noen kjeltringer som lurer til seg en solid sum penger gjennom et velorkestrert "stikk". Gode skuespillere og glimrende manuskript.

Noen tekniske svakheter med fokus som ved flere anledning sitter litt for dypt, og panoreringer som ikke er helt jevne, og også et par kontinuitetsfeil som er litt tydelige. Ellers er kvaliteten på blu-ray bra, men ikke imponerende bra, selv for en såpass gammel film. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2013
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9

TILFELDIGE TOPPFILMER