MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
The Ides of March (2011)Sett Søndag, 17. Juni 2012Blu-Ray

Clooney returnerer til regi-rollen med denne solide filmen som er langsomt, stilfullt og uanstrengt fortalt.

Historien, som omhandler presidentkampanjen til guvernør Morris, er som i tilsvarende fortellinger et aldri så lite politisk vepsebol. Politiske spill ødelegger og bygger mennesker, ting går galt, men fortellingen er likevel fri for de billigste løsningene og har noen overraskelser underveis. Som skuespiller kan man kanskje umiddelbart tenke at Clooney er litt lite synlig i denne filmen, men det er et godt gjennomtenkt grep for å holde fokus der historien faktisk utspiller seg, hos personene rundt guvernøren.

Godt klippet og pent filmet hele veien gjennom, og med skuespillere som virkelig kan jobbene sine. Gosling er spesielt solid, men Hoffman, Giamatti, Wood og Clooney er også helt i toppsjiktet.

Meget bra.[2]
 Petter Sevaldsen
Tim DeCay  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2013
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9