MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Vertigo (1958)Sett Torsdag, 9. August 2012Lånt DVD

Flott intro med glimrende musikk fra Bernard Herrmann. Nysgjerrigheten holdes konstant oppe mens Hitchcock etablerer premisset for historien, tar seeren med på en reise gjennom San Francisco med flere fiffige overraskelser underveis, helt til den nervepirrende slutten. Stewart gjør en særdeles solid jobb med formidlingen av de forskjellige mentale tilstandene han gjennomgår, og Novak er også trygg i sin rolle. Kjærlighetspartiet midveis er litt utdatert og på grensen til litt langdradd, selv om symbolbruken der er fin, og det er ikke noe som trekker merkbart på karakteren. Ellers fine bilder fra Sanfran, med glimt av Coit Tower og Golden Gate, og en helt glimrende kameravinkel fra tårnet underveis i filmen. Effektene i trappene er også glimrende.[2]
 Tim DeCay
Petter Sevaldsen  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2013
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9

TILFELDIGE TOPPFILMER