MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Inside Job (2010)Sett Tirsdag, 17. Juli 2012Lånt DVD

Regissør:Charles Ferguson
Skuespillere:Matt Damon
Nasjonalitet:USA (Nord-Amerika)

Svært godt gjennomført dokumentar om den finansielle krisen som for alvor rammet USA og verden for øvrig i slutten av 2008. Jeg ser for meg at denne dokmentaren av mange vil klandres for å urettmessig fremstille kapitalistene som grådige og ondskapsfulle, og i for liten grad legge skylden på lånetakerne som selv burde forstått at de ikke hadde evne til å betjene sine lån, mens den i mine øyne veldig tydelig eksponerer nettopp den grådige siden av kapitalismene som har vært og alltid vil være roten til problemene i den amerikanske papirpenge-kulturen. Filmen forsøker ikke å skjule sitt politiske budskap, som også understrekes i dokumentarens slutt, og dermed opplever jeg heller ikke det som noe argument mot dokumentaren i seg selv. Godt fortalt, underholdende, informativ og på mange måter ganske så deprimerende.[2]
 Tim DeCay
Petter Sevaldsen  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2013
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9

TILFELDIGE TOPPFILMER