MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Kokuhaku (2010)Sett Lørdag, 3. November 2012Blu-Ray

Confessions har en fin dramaturgi, hvor premisset for filmen tar over en halvtime å sette opp, og som nesten føles mer som konklusjonen på filmen enn starten på den. Historien klarer likevel å utvikle seg helt til siste minutt. Vakker cinematorgrafi og bra klipping, med et flott, om enn litt ujevnt, lydspor. Nevneverdig er også den svært imponerende sekvensen i revers helt mot slutten av filmen, nydelig med sin visuelle tyngde, leken i sin fremstilling, og svært så detaljert gjennomført.[1]
 Petter Sevaldsen  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2013
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9