MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Gwoemul (2006)Sett Tirsdag, 24. Juli 2007Lånt DVD

The Host. Solid gjennomført. Starter utmerket og holder spenningen gjennom hele filmen. Flott filmet, bra redigert og overraskende bra dataanimasjon. Extreme close-ups funker strålende på lerret. Bra skuespill, bra lydspor. Ingenting spesielt å utsette unntatt humoren som virket litt feilslått i sørgescenen i begynnelsen av filmen. Bra historie som fokuserer minimalt på det vi har sett en millon ganger før og er drittlei av: militæret som kommer og redder alle. Fin tvist her. Meget bra! Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2013
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9