MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Red Riding Hood (2011)Sett Søndag, 30. Desember 2012Blu-Ray

Denne historien har egentlig mye potensiale, og sammen med et par brukbare skuespillere og et relativt akseptabelt budsjett, burde man vel klare å lage en film som iallefall kvalifiserer for tidtrøyte? Muligens, men dette et iallefall et håpløst forsøk, helt intetsigende, tafatt og uinteressant. Med Hardwicke som regissør er man naturligvis allerede før man setter seg ned for å se filmen forberedt på kunstige og platte romatiske innslag (ref håpløse Twilight fra 2008), men her utgjør disse innslagene stort sett hele filmen. Med andre ord bomtur i det store og det hele, selv om cinematografien er til en viss grad brukbar, og stemningen og farger i bildene er ikke så aldeles ille. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2014
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9

TILFELDIGE TOPPFILMER
TILFELDIGE BUNNFILMER