MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Speed (1994)Sett Tirsdag, 17. Juli 2007DVD

Middelmådig underholdning. Dårlig og delvis ekstremt dårlig skuespill; Daniels er komplett ubrukelig, Reeves er utroverdig og oppblåst (dog at han er oppblåst kler rollen til en viss grad), Bullock er som tatt fra en TV-serie og utvilsomt den dårligste spilleren. Hopper gjør en grei rolle, men langt fra sin beste opptreden. Historiemessig brukbar, men faller gjennom også her. Kunne antakelig blitt en ganske bra film med en annen regissør. Pluss for fine farger og at den gjør seg fint på lerret, men det føles ikke riktig å gi en ekstra karakter for det. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2014
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9

TILFELDIGE BUNNFILMER