MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Dredd (2012)Sett Lørdag, 19. Januar 2013Blu-Ray

Den er utilslørt og skitten, samtidig vakker og underholdende denne nyeste versjonen av Judge Dredd, og i motsetning til Stallone-versjonen fra 1995, har denne versjonen en Dredd som faktisk fungerer. Historiemessig er det kanskje ikke allverden å hente her, og dramaturgien er velkjent og forutsigbar, men underholdningsverdien er påfallende og de visuelle effektene er helt utsøkte; et par av slow motion scenene er faktisk så nydelige at håret nærmest reiser seg på armene, og alene kan være verd et poeng.[1]
 Petter Sevaldsen  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2013
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9