MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Play (2011)Sett Søndag, 21. April 2013Lånt DVD

Flott film fra Östlund som klipper direkte til en fin og litt humoristisk start hvor spesielt dialogen mellom to unger vekker interessen. Flere lange takninger fungerer bra for stemningen i filmen, selv om det alltid er et dristig valg med unge skuespillere. Artig fortalt gjennom to simultane historier, en fra de "voksnes verden" og en fra de "unges verden", hvor problemene de to verdenene står ovenfor er ganske så ulike... Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2013
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9