MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Surf's Up (2007)Sett Søndag, 20. April 2008Lånt DVD

Solid gjennomført og god underholdningsverdi. Flott animert og fine farger. Bra klipping. Veldig positiv og varm feel hele filmen gjennom. Castingen av Bridges som Big Z er helt perfekt, kanskje en av de beste noensinne i en animasjonsfilm. Imponerende prestasjon av Bridges, også Woods gjør en bra jobb her. Sluttscenen, de siste sekundene, er utrolig vakker. Supert! Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2013
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9