MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
A Good Day to Die (2010)Sett Fredag, 19. Juli 2013Blu-Ray

Femte film i serien om John McClane er intet annet enn en parodi på seg selv, nesten helt uten innhold og frarøvet stemningen de tidligere filmene har hatt - iallefall spesielt de to første. Småfrisk bilkjøring til å begynne med, men håpløst klippet sammen og altfor lang. Historien flyter som et blylodd. Skuespill og regi er nær fullstendig fraværende. Historien kunne knapt vært tynnere og mer forutsigbar, og slutten er til å kaste hodet i hendene av. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2014
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9

TILFELDIGE TOPPFILMER