MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Cloud Atlas (2012)Sett Mandag, 24. Juni 2013Blu-Ray

Klar og tydelig Wachowski-signatur på denne filmen i form av tematikk (slik som opprør mot undertrykkende systemer), den nesten tidvis poetiske språkdrakten, de visuelle kvalitetene og dramaturgien for øvrig.
Noe fåfengt premiss, men likevel artig som grunnlag for filmen, som er vanskelig å komme bort i fra at er fint fortalt slik the Wachowskis do it. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2013
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9