MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Une vie de chat (2010)Sett Lørdag, 24. August 2013Blu-Ray

Flott animasjonsfilm, nydelig fargelagt i alle døgnets farger med svakt surrealistiske karakterer preget med Bill Plympton-inspirert skyggelegging. Flott lydspor hvor Billie Holliday melodien er en innetier og hever stemningen til samme høyde som karakterene befinner seg i. Nydelig fransk følelse gjennom hele filmen med flotte franske stemmegivere. Filmen er heller ikke uten et glimt i øyet, og mye lun humor ligger i detaljene.[1]
 Petter Sevaldsen  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2013
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9

TILFELDIGE TOPPFILMER