MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Munich (2005)Sett Søndag, 4. August 2013Lånt DVD

Hvis man kjenner til hendelsen som danner grunnlaget for denne filmen, kan man begynne å stusse et lite øyeblikk når Spielberg raskt hopper gjennom hele hendelsesforløpet på 10 minutter, og man etter å ha kikket på omslaget til filmen tenker over at den varer i nærmere tre timer. Imidlertid blir det åpenbart at Spielberg har mye å by på her, og det er ingen risiko for kjedelige øyeblikk. Ganske røff og direkte i formen til tider, skitten i uttrykket og fargene, og uten typisk Spielberg-preg. Men veldig godt gjennomført.[1]
 Petter Sevaldsen  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2013
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9

TILFELDIGE TOPPFILMER