MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Der Untergang (2004)Sett Torsdag, 10. Mars 2005Kino

Fine farger, fin lyd, musikkscore noe svakere. Bra skuespill og godt fortalt historie. Fine detaljer. Litt trist - for fortellingen skyld - at vi starter mot slutten av historien, men det er en bra beslutning likevel, ettersom dette ikke er en film med monsterbudsjett. Bruno Ganz gjør en svært bra tolkning av Hitler, enda han sikkert kun fanger halvparten av galskapen. Filmens største bragd er at den gir meg litt følelsen av å ha vært der, kjent på galskapen, mer enn bare sett en film i en kinosal. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2013
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9

TILFELDIGE BUNNFILMER