MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
The Wolf of Wall Street (2013)Sett Lørdag, 5. Juli 2014Blu-Ray

Flott filmet og glimrende fortalt. Underholder fra første til siste minutt, som er en bragd i seg selv når filmen varer i vel 3 timer.

Solid skuespill, DiCaprio spesielt er i storform. Flere glimrende scener underveis, nevnes må naturligvis scenen med inntak av ludes, som etter å ha gått ut på dato har blitt noe uforutsigbare. For øvrig også artig fortellerstemme, som i begynnelsen av filmen minner litt om en ung Henry Hill.[1]
 Petter Sevaldsen  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2014
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9