MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Arte de Roubar (2008)Sett Mandag, 31. Januar 2011Lånt DVD

Et godt forsøk, til portugisisk film å være. Likevel faller den gjennom på de fleste punkter. At filmskaperen har valgt engelsk dialog fremfor portugisisk, antakeligvis i et forsøk på å gjøre filmen spisbar for et større publikum, oppleves som et svært dårlig valg. Historien oppfattes noe kjedelig, det samme med skuespillerne. Det filmen har, er fine locations, og det er også lagt en del arbeid i filmingen. Den når likevel ikke helt opp til en treer. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2013
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9