MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Paul Blart: Mall Cop (2009)Sett Søndag, 17. April 2011Blu-Ray

Kevin James har hovedrollen i denne slappe og uengasjerende komedien, som han også vært med på å skrive. Det er få, og veldig små, høydepunkter. James er en morsom komiker, derfor overrasker det noe at en film han har vært såpass involvert i, og som han også er medprodusent på sammen med Adam Sandler, feiler så mye. Noe av den fysiske humoren han har som varemerke skinner likevel svakt igjennom, og redder filmen fra laveste terningkast. Fin skinnjakke han har, for øvrig... Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2013
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9

TILFELDIGE BUNNFILMER