MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Nokas (2010)Sett Søndag, 10. April 2011Blu-Ray

Solid gjennomført. Det blir rimelig tidlig i filmen etablert hvilket nivå skuespillet kommer til å ligge på, og det er dessverre noe lavt. Bussjåføren er kanskje filmens beste skuespiller. Sluttscenen er fin og lang, fint filmet og bussjåføren gjør en glimrende jobb. Fin skytescene i slow motion mot slutten av filmen. Øvrige scener i slow motion er også stort sett ganske pene. De kalde fargene, som ofte benyttes i norske filmer, funker bra. Filmingen er ellers litt vel urolig for håndholdt filming. Det kan nok tenkes at man kunne tonet ned det håndholdte utrykket litt. Det er også litt for utstrakt bruk av lav dybdeskarphet, som i noen tilfeller gjør hele scener ute av fokus. Effekten fungerer, men den burde vært brukt i mindre grad. Det er en spennende historie som fortelles, og den fortelles godt. Svak femmer. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2013
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9