MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Terminator 2: Judgment Day (1991)Sett Søndag, 29. Mai 2011Blu-Ray

Special Edition. Artig gjensyn med denne klassikeren fra barndommen. Grafikk og effekter holder fortsatt mål 20 år senere. Over 15 minutter med ekstra film gir noe mer innsikt i historien og i Termintator-maskinens funksjonalitet i denne SE utgaven av filmen, slik som ofte er tilfellet med SE utgaver. Filmens morsomste scene (Schwarzenegger som smiler) var klippet bort i kinoutgaven av filmen. Svak femmer, glimrende underholdningsverdi - en klassiker som vekker gode barndomsminner. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2014
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9

TILFELDIGE BUNNFILMER