MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
The Towering Inferno (1974)Sett Fredag, 17. Juni 2011Canal+

En altfor lang film som i praksis ikke handler om mer enn en bygning som brenner, som blir litt tynt for en film som varer i nesten 3 timer. Skralt skuespill og plagsom musikk. Hvordan flammene oppfører seg i denne filmen er helt umulig å forstå, plutselig bryter det ut brann ut i naborommet, så i ti etasjer over, så i en etasje under der den opprinnelig startet. Rommet der brannen startet var ikke overtent før hele dagen hadde gått, men hvem vet, det er kanskje teoretisk mulig. Ikke mye å hente her, kanskje bortsett fra 10 sekunder i åpningssekvensen der Golden Gate filmes fra helikopter gjennom skyer som oppløser seg, det var ganske pent. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2013
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9