MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Black Swan (2010)Sett Torsdag, 21. Juli 2011Blu-Ray

Mye å hente her. Aronofsky gjør en god jobb med å fortelle en historie som holder på nysgjerrigheten. Portman gjør en glimrende jobb, man kan nærmest kjenne hovedpersonens smerte som varer hele filmen gjennom. Et par pirrende scener underveis er heller ikke å forakte. Mye fin symbolikk, spesielt mot balletten som er historiens hovedtema. Filmen oppleves i seg selv som en ballett, sterkt understreket av musikken og konklusjonen. Vincent Cassel gjør også en meget bra jobb, og karakteren han spiller er i seg selv interessant. Litt usikker på valg av kornete film for å fremheve det kunstneriske uttrykket, men det fungerer bra. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2014
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9