MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
The Descent (2005)Sett Torsdag, 11. August 2011DVD

Andre screening. Fortsatt meget bra. Engasjerende start. Mange klaustrofobiske og angstskapende scener. Klatring i trange underjordiske tunneller er behagelig stressfylte. Man frykter etterhvert hvordan historien skal utvikle seg, men heldigvis veves ikke overnaturlige fenomener inn. Flere artige bilder, spesielt et høykontrastig et helt mot slutten. Konklusjonen på filmen er litt rar. Greit skuespill, men det er ikke skuespillet som gjør at en ser filmen. Svak femmer. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2013
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9