MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Se7en (1995)Sett Lørdag, 13. August 2011Blu-Ray

En cinematografisk nytelse. Gjennomført med perfeksjon av Fincher. Intelligent og original. Andrew Kevin Walker har gjort en utmerket jobb med scriptet. Alle detaljer er utsøkte. Hvert eneste klipp virker kirurgisk utført ned til millisekundet. Utmerket skuespill, samtlige deltakere spiller troverdige karakterer, og Spacey mestrer rollen uten sidestykke. Pitt og Freeman er kanskje i sine beste roller her. Enkelte kameravinkler er helt utsøkte. Glimrende lydspor. Filmen kunne like godt vært laget i dag, den fremstår like moderne som aktuell, rent tematisk sett. Tittelsekvensen slår meg som nærmest forut for sin tid. Filmen er virkelig et testament til Finchers ferdigheter som filmskaper. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2013
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9

TILFELDIGE TOPPFILMER