MEDLEMSINFO

ERIK SEVALDSEN

erik
Joinet 16.01.2011
15 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Vurderer filmer enten etter den rene underholdningsverdien, hvilke filmtekniske kvaliteter den har, eller en kombinasjon av disse. En dårlig film kan få poeng for underholdningsverdi, og en teknisk sett godt gjennomført og solid film kan få trekk for kjedelig historie.
Cold Creek Manor (2003)Sett Mandag, 25. April 2005Leid DVD

Ikke bra. Høydepunkter som virkelig skal skremme eller engasjere, blir på det beste kun beskjedent underholdende. For hyppig bruk av fade i overganger blir plagsomt underveis. Dårlige lydeffekter hemmer følelsen av realisme; noen lydeffekter er direkte feil brukt. Tabbe når de ser på display på kamera i skogscene - batterilevetid hopper fra 87 til 75 til 88 min på få klipp. Forutsigbar historie. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 2013
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.9

TILFELDIGE TOPPFILMER