MEDLEMSINFO

PETTER SEVALDSEN

petter
Joinet 29.01.2011
6 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Tilbakelent subjektivt
Kimssi pyoryugi (2009)Sett Søndag, 6. Januar 2013Blu-Ray

Dette nydelige komediedramaet signert Hae-Jun Lee er en filmperle av dimensjoner, en sjarmerende og snurrig kjærlighetshistorie der det romantiske aspektet egentlig er ganske uvesentlig.

Herr Kim er deppa og prøver å ta livet av seg ved å hoppe fra ei bro og ned i elva som renner gjennom Seoul, men han skylles opp på ei lita, ubebodd øy rett utafor bykjerna. Dessverre dør mobilen før han får tilkalt hjelp og svømmeevnene er ikke-eksisterende, så herr Kim må pent erkjenne at han er stranda. "HELP", skriver han med store bokstaver i sanden, men det tar ikke mer enn et par dager fri fra storbylivets mas og kjas før han endrer ordet til "HELLO".

Inne i byen et sted sitter frøken Kim, som ikke har forlatt leiligheta på tre år, og følger herr Kim i telelinsa på kameraet. En kveld våger hun seg endelig ut av pikerommet for å kaste en flaskepost i herr Kims retning, noe som markerer, for å fritt sitere Bogie i Casablanca, "begynnelsen på et smått besynderlig avstandsvennskap."

Første halvdel av filmen er en særs morsom komedie, andre halvdel er for det meste et rørende drama, og slutten sitter som et bønneskudd. Skuespillet er førsteklasses, ikke bare imponerer Jeong and Jung i de bærende rollene, men også Park må nevnes som ubetalelig leveringsbud, og Yang får utrolig mye ut av sine to minutter som frøken Kims mor. En film å bli glad både i og av, som anbefales på det varmeste. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2000
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 4082
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 3.6

TILFELDIGE BUNNFILMER