MEDLEMSINFO

TIM DECAY

timdecay
Joinet 16.08.2011
2 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Som en full sjømann.
Twelve Monkeys (1995)Sett Tirsdag, 27. September 2011Digitalt Format

Kanskje en film om alle psykiateres mareritt og alle psykiatriske pasienters våte drøm, hvis man skulle beskrive filmen fra Kathryn Railly's ståsted (Madelien Stowe).

Eller et sinnssykt mesterverk om tolv aper, hvis det var Jeffrey Goines (Brad Pitt) som skulle forklare hva det hele dreide seg om. Hva hovedpersonen James Cole (Bruce Willis)
skulle mene om filmen, vet jeg ikke, "en post apokalyptisk tidsreising i preapokalypsen, og stemmene i hodet mitt, pluss at jeg blir skutt i ræva", kanskje.

En fantastisk film er det ihvertfall, regisert av Terry Gilliam (Monthy Pythons Ridderne av det runde bord, Life of Brian, Frykt og Avsky i Las Vegas, Brazil m.mer.).

På IMDB står det at Terry Gilliam tok sigarettene i fra Brad Pitt, under innspillingen, for å få han til å spille ekstra nevrotisk. Om det var dét som gjorde utslaget, kan man jo lure på. Brad Pitt er uansett strålende i rollen som sjeløyd, sinnssykehuspasient, med en forkjærliget for å vise fingern' til alt. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2011
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 320
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 4.5

TILFELDIGE TOPPFILMER