MEDLEMSINFO

TIM DECAY

timdecay
Joinet 16.08.2011
2 filmvenner

SLIK BEDØMMER JEG
Som en full sjømann.
Barfly (1987)Sett Søndag, 9. Oktober 2011Digitalt Format

Mickey Rourke gjør en meget god jobb i rollen som Bukowski, i denne filmen, som er skrevet av Bukowski. (Bukowski dukker opp i filmen, på en barstol). Morsomt at Rourke gjør denne rollen, før han senere går inn i profesjonell boksing, og smadrer sitt utseende, rent visuelt, hadde han nok lignet mer på Bukowski, nå, men han gjør likefult en strålende jobb.
Historien er fortalt rolig og tilbakelent, fra kanten av rennesteinen/barstolen. Du må trolig være Bukowski fan, for å gi denne filmen fem, men det driter en Bukowski fan, fullstendig i. "I don't hate people, I just seem to feel better when they're not around." for å parafrasere Henry Chinanski. Ingen tommel i været på denne anmeldelsen ennå  
Ansvarsfraskrivelse
Filmanmeldelsen(e) over tilhører medlemmet og kan ikke kopieres eller brukes i andre sammenhenger uten skriftlig tillatelse fra medlemmet. Filmplakater tilhører filmselskapene, og enhver bruk av filmplakat-thumbnails i filmanmeldelsen(e) over er ment som en kontekstuell referanse til filmen(e) som blir anmeldt, og er betraktet som 'fair use'.
BRUKERENS OVERSIKT

Første logging: 2011
Filmer i år: 0
Filmer alle år: 320
Snitt i år: 0
Snitt alle år: 4.5

TILFELDIGE TOPPFILMER
TILFELDIGE BUNNFILMER